maanantai 15. elokuuta 2011

Kannustauduttu!

Ihme ja kumma sain muutokuorman kutistettua vain kolmeen kassiin, joten junamatka sujuikin ihan mukavasti Ruutin kanssa. Pitkästä aikaa pääsin käyttämään sitä aamujunaa, joka pysähtyy Tikkurilan jälkeen vasta Tampereella. Itse nukuin varhaisesta kellonajasta johtuen suurimman osan matkasta ja havahduin vaan silloin, kun varmaan neljä eri konnaria kävi ihastelemassa ja rapsuttelemassa Ruutia.
Kannuksessa pääsin kuitenkin mukavasti autokyydillä kämpille, jossa saan nyt majoittua Merin ja Uudin kanssa samassa huoneessa pari kuukautta. Käytiinkin sitten treenaamassa kokoonpanolla minä + Ruuti, Meri + Uudi & Laura + Lempi. Ruutin kanssa otin lähinnä perushuttua, treenaaminen kun on kesän aikana päässyt jäämään tosi vähälle.

Luvassa oli siis:
- Perusasennossa siirtymisiä & peräpään käyttöä ( Vähän väsynyttä menoa, Ruuti meinasi välistä unohtaa että sen piti jotain tehdäkin, mutta tehdessään teki ihan hyvin.)
- Lyhyehköjä seuraamispätkiä pysähdyksillä, mutta ilman kääntymisiä ( Hyvä kontakti ja paikka! )
- Paikkamakuu 2 min, josta n. 30 s. olin piilossa ( Oli vilkuillut ympärilleen jo sinä lyhyenä aikana... Mitähän tähän keksis? )
Huvikseen vielä lopuksi tein istu-seiso-vaihtoja namiohjauksella ja tietysti rauhoittumisen, jonka suhteen on saavutettu ehkä ihan pientä edistystä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti