torstai 18. elokuuta 2011

Sade + haavanhoito = tuskanhiki!

Miten voikaan olla mahdotonta saada yksi pieni haava suojattua? Jos siteitä kieputtaa koipeen kohtuudella, se putoaa pois. Jos sitä laittaa enemmän, noutaja repii sen pois. Ja kun sitä on sopivasti liikaa ja sen päälle laittaa vielä muovipusseja ja tossun, niin se on aivan läpimärkä välittömästi uloslähdön jälkeen, koska ulkona sataa.
    Kannuksessa on siis sadellut pitkin viikkoa sekä raivostuttavana pikku tihkuna että masentavana kaatosateena. Normaalisti osaan nauttia sateesta, koska silloin ilma raikastuu ja noutajakin on pirteimmillään lätäköissä, mutta nyt kun sadetta ei pääse millään karkuun, se ärsyttää. Tänään sain sitten aikaan marssia Halpa-Halliin ostamaan Ruutille lasten kurahanskat tossun korvikkeiksi (nykyiset tossut eivät todistetusti pidä ollenkaan vettä), ja siinä "lasten ulkoilu" - kyltin alla, lenkkareissa ja verkkareissa hytistessä, olisi kieltämättä tehnyt itsellekin mieli ostaa sadevaatteet, ne kun on kaikki Helsingissä.
 


2 kommenttia:

  1. Löysimpä teidänki blogin, alan seurailemaan! :)
    Ja uskon että tossa tassun suojaamisessa on vähän haastetta, en halua kuvitellakkaan että tolle sinkoanjokasuuntaannopeastinytheti-bordercollielle kävis vastaava haaveri. Siinä vasta haastetta olis saada siteet pysymään tassussa :D

    VastaaPoista
  2. Moi :) Miten Ruttusen tassu nyt voi? Joko on rakas kakara päässyt riehumaan vapaana :D

    Ilmoittele siitä lokakuun vapaasta viikonlopusta, pitää varata se paikka ja tarvitaan sua vaikka mihin apuun pentutapaamisessa :)

    Pikku Avalta pusut Isosiskolle <3

    VastaaPoista