tiistai 3. heinäkuuta 2012

Riemu-Lotta!

Niinhän siinä kävi, että toukokuu vaihtui kesäkuuksi, loma alkoi, pennut kasvoivat ja sitten kesäkuukin vaihtui jo heinäkuuksi.

Ja niinhän siinä kävi, että yksi pieni pentunen on nyt tuossa vieressä. Reipas, iloinen ja ihana pentu! Nimen keksiminen oli jotain maailman vaikeinta, vaikka olin mukamas jo ajat sitten päättänyt seuraavien koirien nimet... Ei ne nyt sitten sopineet, mutta ei kyllä Lotta-nimikään ollut ihan uusi päähänpisto, se on jo jonkin aikaa kummitellut jossain taustalla. Meri väänsi joskus nimiehdotuksistani lempinimen Riemu-Lotta, ja nyt sen sitten vihdoin sain päätettyä pennun täytettyä kahdeksan viikkoa. Lähdin siis viimeviikon torstaina ex-tempore Kannukseen jotta saisin paremmin keskityttyä pentuun, ja olisi tarkoitus olla täällä vielä sellainen viikko.


Lotta on tavattoman hauska pentu. Sillä heiluu jatkuvasti häntä ja se on kokoajan tutkimassa tai leikkimässä jossakin, ja se on myös hyvä leikkijä sekä koirien että ihmisten kanssa. Ulkona se saa aina välillä hillittömiä hepuleita ja päätyy tavallisesti juoksemaan kahdeksikkoa iso ruohotupsu suussa. Muuten se seuraa minua ja istahtaa välillä alas katselemaan ohi puksuttavaa traktoria tai lintuparvea. Siinä vaiheessa kun pitäisikin mennä takaisin sisälle, se yleensä istuu kynnyksen eteen eikä liiku, kaikkein vähiten sisään päin.
Lotta oppii tosi nopeasti (niinkuin nyt pennut yleensä) ja ollaankin aloiteltu naksuttelua, seurauksena jatkuvasti istumista tarjoava pentu. Naksuttelussa olen nyt käyttänyt ihan sen omaa ruokaa turvotettuna, koska sillä on niin hirveä ruokahalu ja koska astetta paremmat makupalat (kana) saa sen ilopissaamaan ja hökeltämään niin ettei touhusta tule mitään... Ja hih, saimpas kerrankin opetettua maahanmenon ekalla kerralla oikein, se menee nyt jo aika nopeasti sukeltaen/hissinä maahan!

Ruuti toipuu mammalomastaan metsälenkkien ja herättelevien toko-treenien merkeissä. Siltä tulee edelleen jonkun verran maitoa jota se antaa Lotan vielä imeäkin (8vk!!), mutta on ainakin lauantaista lähtien myös kieltänyt sitä. Eiköhän tuo maitobaari pian sulkeudu... Ruu on muuten ihan älyttömän hyvässä kunnossa, ja jos tissejä ei katsoisi, niin ei siitä päällepäin arvaisi että se on vasta imettänyt kymmenpäisen pesueen. Turkkiakin sillä on (ainakin Ruutin mittapuulla) eikä se ole yhtään laihtunut.

Parin viikon päästä lähdetään GR:n leirille, jossa päästään Ruutin kanssa tehotreeniin ikuisuuden tauon jälkeen. Pitäisi vain malttaa valita treeninsä, himottaisi kovasti mennä joka päivä kahteen lajiin, mutta eipä ehkä kannata ;) Lottakin pääsee leirille mukaan ihmettelemään.

Harmitta, kun jätin nyt kameran Helsinkiin (eikä vähiten siksi että pankkikortti jäi kameralaukkuun, totesin tämän hyvin harmillisella hetkellä Kokkolassa) kun en nyt saa ollenkaan kuvia tästä vaiheesta. Kännykällä yritin räpsiä, mutta auts. Viikon päästä Lotta saakin sitten poseerata 12 päivän edestä!

P.S. Olen alennusten orja, Peten Koiratarvikkeesta sai yli 39e tilaukset ilman postikuluja ja 15 kilon ruokasäkin ostajalle 2,5 kiloa kaupanpäälle ja yli 75e ostettaessa 3% alennusta VIP-asiakkaana, eli tytöille tulee ylihuomenna uudet teräksiset ruokakupit punaisena ja pinkkinä!

3 kommenttia:

  1. <3 Lillin Lallin Lotta, Lenni Leppoisalta terkut hepulisiskolle <3 :D

    VastaaPoista
  2. Vihdoin päivitystä tännekin! Lotta sai kivan nimen. :) Mikälisikäli oot ens viikolla tai sitä seuraavalla takaisin Helsingissä tulisin mielelläni moikkaamaan penneliä! Mekin ollaan parhaillaan palaamassa Iisalmesta kotiin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, enkös ole ahkera päivittäjä, köhköh ;D Tuun ensviikolla jossainvaiheessa kääntymään, silloin vois nähä koska sitä seuraava on jo sitten GR:n leiri. Soitellaan! :)

      Poista