sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Tokoilua!

Vihdoinkin se kunnon toko-into tuli takaisin! Liekö se, kun ihan kaikki on menossa kokeisiin tai mölleihin, joka sai mutkin miettimään taas kisaamista.

Perjantaina ajattelin ottaa huolellisen kartoitustreenin ja kokeilla kuinka hyvin liikkeet kokonaisuudessaan on Ruutin muistissa. Jäävät, hyppy, ja yllättäen luoksetulo olivat sellaiset, johon neiti tarvitsi vähän muistuttelua: jäävät ei toimineet ollenkaan, hyppy sujui muuten, mutta käsky oli päässyt unohtumaan ja jostain syystä se ei ymmärtänyt mun luoksetulokäskyä ollenkaan, vaan tarjosi kaukoja.

Lauantai aamupäivänä lähdin kentälle treenaamaan itsekseni, mutta sainkin loistavan häiriön Sennistä, Fasusta ja Zimistä, jotka treenasivat agia ihan siinä vieressä. Päätin treenata perjantaina kehnolla tolalla olleita asioita ja pam: luoksetulossa ei mitään ongelmaa, R tuli kovaa ja ihan loistavaan perusasentoon, hypyn suhteen ei mitään, jopa parempi seisahtuminen kuin koskaan. Jäävät ei sujuneet avuista huolimatta, mutta seisomista se ei koskaan ole oikein osannutkaan. Maahanmeno vähän harmittaa, koska se on ollut sillä aikaisemmin tosi nopeaa, mutta eipä enää :( Lopuksi vielä videoin meidän seuraamista, koska en voinut uskoa että se olisi niin hyvää kuin miltä se ohjaajan vinkkelistä vaikutti. Ei se ihan ollutkaan, R vähän jätättää ja etenkin täys- ja oikeallekäännöksissä jättää vähän turhan paljon rakoa. Kontakti on kuitenkin nykyään ihan huippuhyvää!
Illalla lähdin vielä Viljan & Huldan kanssa tokoilemaan. Tehtiin ensin yhdessä alokasluokan paikallamakuu, jossa ei arvatenkaan ollut mitään ongelmaa. Loppuajan treenasin seisomisia takapalkalla (toimii!), paikalla kääntymistä (etenkin oikealle), hihnassa seuraamista, juoksuaskelia, hyppyä (näyttää muuten ihan loistavalta, mutta ei meinaa lähteä yhdellä käskyllä) ja nopeita maahanmenoja leikin yhteydessä ym. pikkusälää.
Eli eiköhän mekin tästä nousta ja käydä ensin mölleissä etsimässä sitä jotain, joka laukaisi kokeessa joko mun tai Ruutin aivohyytymän ja yritetä sitten oikaista se ja lähteä kokeisiin!

Niin, siis oikeastihan meidän treenaus näytti tältä:


Välituntileikkiä

Zim kuiskii Ruutille salaisuuksia (tai rakkausrunoja)...

...vaikka Zimin piti lopulta myöntää, että Ruuti on vähän liian iso sille.




1 kommentti: